Warmtepompen

Bent u het beu om te bibberen van de kou en uw verwarmingsfactuur te laten pieken tijdens de wintermaanden? Dan hebben wij de oplossing voor u! Verwelkom de warmtepomp in uw huis en geniet het hele jaar door van een comfortabele en duurzame binnentemperatuur. Geen gedoe meer met radiatoren en ketels, maar wel een knusse en gezellige thuisbasis waar u kunt ontspannen en tot rust komen.

Lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp is een energiezuinige en efficiënte oplossing om uw huis of kamer te verwarmen of te koelen. Dit type warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de binnenlucht om de temperatuur te regelen. Het grote voordeel van een lucht-lucht warmtepomp is dat het niet alleen energiezuinig is, maar ook snel en gemakkelijk te installeren is.

Lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp is een duurzame oplossing voor het verwarmen en warmwatervoorziening van uw hele huis. Dit type warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het water dat door de verwarmingsinstallatie stroomt. Het warme water kan vervolgens worden gebruikt om radiatoren, vloerverwarming en zelfs warmwaterkranen te verwarmen. Het grote voordeel van een lucht-water warmtepomp is dat het een duurzame en milieuvriendelijke oplossing is die kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening.